Inwestycja w sercu Krakowa – ul. Kilińskiego 11

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
gierzow

Inwestycja w sercu Krakowa – ul. Kilińskiego 11

Postautor: gierzow » 07 lip 2026, 21:18

Ostatnio pojawiła się, nie do końca nowa, inwestycja na Starych Dębnikach. Okazuje się, że rzeszowski developer przejął budynek postawiony w 2018 z zamiarem ukończenia budowy i komercjalizacji.

Zamieszkaj w jednej z najbardziej pożądanych lokalizacji w Krakowie – blisko Wisły, w otoczeniu historycznego Kazimierza i zaledwie kilka minut spacerem od Rynku Głównego. To miejsce, gdzie miejski styl życia łączy się z prestiżem, kulturą i wyjątkową atmosferą starego miasta.

Dodatkowym atutem inwestycji jest doskonała infrastruktura w najbliższej okolicy – w niewielkiej odległości znajdują się sklepy, szkoły, kawiarnie oraz przystanki tramwajowe, co zapewnia wygodę codziennego życia i świetne połączenie z każdą częścią miasta.

Kameralny, 3-piętrowy budynek wkracza w ostatni etap realizacji.

Inwestycja obejmuje garaże podziemne, wygodny dostęp komunikacyjny oraz starannie zaprojektowane części wspólne – klatki schodowe i korytarze zostaną wykończone w wysokim standardzie, podkreślając charakter nieruchomości.

Strona:
https://kilinskiego11.pl/

Jak się podoba Szanownym Forumowniczom?

phantom

Re: Inwestycja w sercu Krakowa – ul. Kilińskiego 11

Postautor: phantom » 08 lip 2026, 20:27

Fajna lokalizacja i bardzo fajne układy. Ale 30 tyś za metr, podczas gdy mieszkania z rynku wtórnego w nowym budownictwie w dokładnie tej okolicy chodzą po 20, to trochę przesada.

tonyxxl

Postautor: tonyxxl » 08 lip 2026, 21:08

phantom pisze:Fajna lokalizacja i bardzo fajne układy. Ale 30 tyś za metr, podczas gdy mieszkania z rynku wtórnego w nowym budownictwie w dokładnie tej okolicy chodzą po 20, to trochę przesada.

Powierzchnie 22-25m2 od razu mówia co tam się będzie odbywało. NA pewno nie normalne mieszkanie :roll:
Rozmieszczenie pozostałych większych lokali (łazienka na wprost wejścia i dwa pomieszczenia po prawej i po lewej) tez sugerują wynalazek typu inwestycyjny 2-pak lub inne pomysły dla kursantów Midela.
Trzymałbym sie z daleka, chyba że chcesz zostać pseudo hotelarzem.

phantom

Postautor: phantom » 09 lip 2026, 8:56

Hmm, patrzyłem na 95 metrowe i mi się podobało. Jednopokojwych jest 7 na 24 wszystkich, więc chyba nie aż tak tragicznie. Nie wiem czy ktokolwiek będzie się tam pakował w airbnb przy takich cenach.

tonyxxl

Postautor: tonyxxl » 09 lip 2026, 10:43

phantom pisze:Hmm, patrzyłem na 95 metrowe i mi się podobało. Jednopokojwych jest 7 na 24 wszystkich, więc chyba nie aż tak tragicznie. Nie wiem czy ktokolwiek będzie się tam pakował w airbnb przy takich cenach.

A np 3 mln za takie mieszkanko i widok na nic, czyli na biurowce obok, nie przeszkadza?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”