Strada Kraków (ul. Wybickiego Kraków) - Buma deweloper (działka po Gigancie) - opinie na forum
Re: Strada Kraków (ul. Wybickiego Kraków) - Buma deweloper (działka po Gigancie) - opinie na forum
Te na parterze to jeszcze ok ceny, ale te na wyzszych pietrach (6+) to drogo. Dobierając garaż (75tys) i komórke (25tys za małą) co raczej jest koniecznością mieszkając tam, to z wykończeniem ciężko się będzie zmieścić w milionie. A mówimy tu o mieszkaniu 2 pokoje 40m2 : roll:
-
KKołłątajówka
Re: Strada Kraków (ul. Wybickiego Kraków) - Buma deweloper (działka po Gigancie) - opinie na forum
Boże jakie ceny.
Szkoda, że mieszkania z ogródkiem są takie małe.
Zaglądam w prospekt i średnio transparentnie. Etapy budowy bardzo ogólnikowo: "stan zero", "stan surowy otwarty".
Sam budynek mi się podoba.
Szkoda, że mieszkania z ogródkiem są takie małe.
Zaglądam w prospekt i średnio transparentnie. Etapy budowy bardzo ogólnikowo: "stan zero", "stan surowy otwarty".
Sam budynek mi się podoba.
Zaszedłem tam niedawno zerknąć, jak idzie deweloperowi Buma zagospodarowywanie działki po Gigancie.

Ten wykop, to całkiem tam konkretny robią, dużą powierzchnię ma, ciekawe czy pod całością znajdzie się parking podziemny?

Widziałem gdzieś artykuły, że jak targali resztki po Gigancie, to mieszkańcy sąsiednich budynków odczuwali wstrząsy, choć deweloper wytłumaczył nadzorowi, że wszystko odbywało się w najlepszym porządku.

Ten wykop, to całkiem tam konkretny robią, dużą powierzchnię ma, ciekawe czy pod całością znajdzie się parking podziemny?

Widziałem gdzieś artykuły, że jak targali resztki po Gigancie, to mieszkańcy sąsiednich budynków odczuwali wstrząsy, choć deweloper wytłumaczył nadzorowi, że wszystko odbywało się w najlepszym porządku.
Jak roiłem zdjęcia, to pracowały tu koparki jeszcze, patrząc na skalę robót, to pewnie jeszcze można je tam zobaczyć.

Ciekawe, czy tu będzie jednopoziomowy parking podziemny czy poziomów do parkowania będzie więcej, albo czy będą takie wynalazki jak platformy postojowe?

A w tle oczywiście inwestycja Monument Kraków od Noho Investment, dewelopera który ogarnia drugą część tej jakby nie powiedzieć, bardzo atrakcyjnej działki.

Ciekawe, czy tu będzie jednopoziomowy parking podziemny czy poziomów do parkowania będzie więcej, albo czy będą takie wynalazki jak platformy postojowe?

A w tle oczywiście inwestycja Monument Kraków od Noho Investment, dewelopera który ogarnia drugą część tej jakby nie powiedzieć, bardzo atrakcyjnej działki.
Szkoda, że się tu deweloperzy nie dogadali i nie zrobili czegoś, co by do siebie w miarę pasowało, było jakoś spójne i miastotwórcze.

Ciekawi mnie bardzo, jak w przyszłości będą wyglądały oba te budynki obok siebie, jak już je skończą i zamieszkają w nich ludzie.

Ciekawi mnie bardzo, jak w przyszłości będą wyglądały oba te budynki obok siebie, jak już je skończą i zamieszkają w nich ludzie.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”