Duże przeszklenia w mieszaniach, jest kilka mieszkań w pokaźnymi tarasami.
Zdecydowanie na plus zaskoczenie, bo myślałem, że to gorzej wyjdzie.
A wszystko to wygląda nieźle też dzięki temu, że przebudowano wreszcie ul. Portową obok i wygląda to jakoś bardziej po ludzku, a nie to, co było wcześniej.
Połowa nadal nie sprzedana, mam wrażenie że deweloperzy przebili już ceny za jakie ludzie są w stanie kupować. Podobnie inwestycja Skanskiej przy Mogilskiej, cała masa dostępnych mieszkań. No chyba, że to normalne. Ja rynek obserwuje od niedawna ale czytałem też jakieś historyczne wątki i odniosłem wrażenie że mieszkania cząsto wyprzedawały się na etapie dziury w ziemi
pan_bogus pisze:Połowa nadal nie sprzedana, mam wrażenie że deweloperzy przebili już ceny za jakie ludzie są w stanie kupować.
Jak to nadal nie sprzedana, jak jeszcze budować nie skończyli. Wreszcie to wraca do jakiej takiej normalności, że klient kupujący mieszkanie będzie miał możliwość obejrzenia co bierze, a nie kupowania kota w worku na etapie budowy albo dziury w ziemi.
Znalazłem jeszcze kilka zdjęć tego budynku i elewacji bloku, balkonów itp.
Muszę przyznać, że te tarasy na górze, to robią bardzo dobre wrażenie, częściowo zadaszone, częściowo odkryte, z tą kolumną - fajny bonus do mieszkania. No i Wisłę, to na pewno z nich widać, choć to widok na północ.
Ta elewacja to też ciekawie zrobiona, ładnie słońce wydobywa to, że te płytki są układne w róży sposób, jest to jednak tekko trójwymiarowe, a nie płaskie i ma sens takie rozwiązanie.