Deweloper Ekopark ogłasza, że sprzedaż mieszkań tam rusza wkrótce i można się zapisać na listę oczekujących - pewnie kolejka chętnych jest długa ; )

Tu tablica informacyjna tej inwestycji, jeśli ktoś chce poznać więcej szczegółów.

pozdro pisze:Co to za patologia postawiła obok kanału prowadzącego w kierunku rudawy jakąś tabliczkę Teren Prywanty?Wczoraj jakaś baba wydawała się na mnie że tamtędy sobie przechodzę. Co ci ludzie sobie wyobrażają że będą mówić innym gdzie jak mają chodzić po mieście?
Pierwsze widzę żeby takie praktyki miały miejsce w Krakowie. Legalne jest stawianie takich oznakowań Teren prywatny. Jak rozumiem miasto i tereny wspólnot i spółdzielni to część wspólna wszystkich mieszkańców, nie słyszałem żeby gdzieś ktoś przez teren wspólnoty zabraniał przechodzić osobą spoza wspólnoty. Niektórzy to się na wieś powinny wyprowadzić, a nie w mieście mieszkać. Mam ochotę babsztyla pozwać do sądu za obrazę i atak słowny.
maszaikasza pisze:Jeśli ktoś jest zainteresowany - ruszyła sprzedaż kolejnego etapu U Przybyszewskiego, na działce obok biurowca Stella Zasady.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: przyjezdny i 40 gości